1. Prijavi se
i zauzmi svoje mjesto
2. Preuzmi
jednostavno i besplatno
3. Probaj me
i uživaj u proizvodu
4. Ocijeni
i napiši svoje mišljenje
PRIJAVI SE
X

Ukoliko želite postati dio zajednice čije mišljenje o nekom proizvodu ili usluzi uvažavamo, te kako bi ostvarili mogućnost da željeni proizvod dobijete na probu, potrebno je registirati se na naš korisnički portal.
Upisom svojih osobnih podataka, potvrđujete svoj identitet, a samim time ostvarujete mogućnost da besplatno preuzmete, probate i ocjenite ponuđeni proizvod ili uslugu. Vaši osobni podaci, prema uredbi zakona o zaštiti osobnih podataka (GDPR), neće se davati na uvid niti na korištenje trećim osobama ili pravnim subjektima bez Vašeg pismenog odobrenja. Isti će se koristiti isključivo u svrhu identifikacije pri preuzimanju jedinstvenog kôda, s kojim možete podići besplatni proizvod za koji ste se prijavili.
Kako bi završili proces registracije, potrebno je popuniti i vaše osnovne podatke, prema kojima ćete postati dio ciljane skupine korisnika kojima će naši partneri ustupiti svoje proizvode na korištenje.
Što kvalitetnije popunite ovaj osnovni upitnik, povećavaju Vam se  šanse da budete baš Vi odabrani kao osoba čije mišljenje želimo čuti.
Nakon toga krenite na odabir prvih slobodnih kategorija proizvoda koje želite isprobati ili ste ih već probali, ali želite dati svoje mišljenje i ocjenu.
Za aktivaciju odabira kategorije, nužno je popuniti još nekoliko osnovnih elemenata koji su vezani za tu kategoriju, a koji vas opisuju kakav ste korisnik proizvoda i usluga iz te kategorije. Također je bitno da Vaši odgovori budu realni, jer će naš partner uzeti u obzir sve vaše navike tijekom korištenja proizvoda iz odabrane kategorije.

PREUZMI
X

Ukoliko ste primjetili da je proizvod iz Vaše kategorije već aktivan ili ste dobili obavijest o aktivaciji prozivoda putem emaila ili na vašem profilu, pogledajte na stranici o kojem proizvodu i proizvođaču se radi, te ukoliko želite probati i ocjeniti proizvod kliknite na link "PROBAJ ME".
Nakon isteka roka za prijavu, neki od vas će dobiti mogućnost da isprobaju proizvod. Kako ćete znati da ste to baš Vi? Vrlo jednostavno. Na Vaš email će te dobiti obavijest o proizvodu za koji ste aplicirali, zajedno s jedinstvenim identifikacijskim kôdom. Svoj besplatni proizvod možete preuzeti na bilo kojem prodajnom mjestu našeg partnera.
Dakle, kôd "pod ruku" i trk u najbliže prodajno mjesto našeg partnera po besplatni proizvod.
Napomena: Kriterije po kojima se proizvodi dodjeljuju korisnicima portala Probajme.hr, određuje naš partner, koji je proizvode ustupio na probu. Stoga, ne brinite! Ukoliko Vas pokoji proizvod "preskoči" naći ćemo neki proizvod iz slične kategorije (ili neke druge), te Vam ga ponuditi na testiranje.

PROBAJ ME
X

Nakon preuzimanja dobit ćete poruku o daljnim koracima, upoznat ćemo Vas detaljnije sa proizvodom, njegovim pravilnim korištenjem, kako bi izvukli maksimalan užitak iz proizvoda koji ste odabrali.
Ovisno o vrsti proizvoda, naš partner koji Vam je ustupio proizvod, odredio je dovoljan vremenski rok da u miru i u realnim uvjetima isprobate preuzeti proizvod.

OCIJENI
X

Nakon što ste preuzeli proizvod i upute za korištenje, poslali smo Vam upitnik koji ćete nam popuniti u vremenskom periodu koji je realan za tu vrstu proizvoda.
Popunjavanje upitnika je "način plaćanja" proizvoda kojeg ste preuzeli u prodajnom mjestu. Znači, ipak ste ga platili, ali ne u novcu, nego Vašim mišljenjem.
Tijekom perioda korištenja, podsjetit ćemo Vas (nekoliko puta) da imate još dovoljno vremena da ocjenite proizvod i kažete nam svoje mišljenjeo istome.

Ukoliko propustite ocjeniti proizvod u zadanom vremenskom roku, gubite pravo na daljnju prijavu na proizvode iz te kategorije. Također, nećete moći aplicirati niti za proizvode iz drugih kategorija dok nam ne ustupite svoje mišljenjeo preuzetom proizvodu.
Ukoliko u zadanom vremenskom roku ocjenite preuzeti proizvod, ostvarujete pravo na dodatnu kategoriju, te prijavu za probu proizvoda iz te kategorije. I ne samo to: Na kraju svake ankete o kavliteti proizvoda koji ste preuzeli, postavit ćemo jedno nagradno pitanje, na koje ako točno odgovorite, konkurirate za simbolične nagrade koje je za Vas pripremio naš partner koji Vam je proizvod ustupio na probu.

Portal Probajme.hr će nagrađivati svaku vašu aktivnost. Probajte i ocjenite što više proizvoda. Ostvarite pravo na nove kategorije i proizvode koje do sada niste probali iz bilo kojeg razloga.

Nije pronađen ni jedan novi proizvodTrenutno nema novih proizvoda za ovu kategoriju.

Na vrh