Dobro došli u svijet zadovoljnih potrošača, ali i onih koji mogu reći da nisu i zašto nisu.

Ovo je mjesto gdje sada možete doći do proizvoda ili usluga koje su Vam iz nekih razloga bile nedostupni ili jednostavno samo nepoznate.
Jednostavnim odabirom kategorije proizvoda ili usluga, ulazite u najuži krug potrošača kojima naši klijenti omogućuju da isprobaju neki proizvod ili uslugu.

Proizvod ili uslugu koju dobijete, ne plaćate novcem nego Vašim mišljenjem, ocjenom zadovoljstva ili subjektivnim komentarom.

Zauzvrat, proizvođači i ponuđači usluga, nagradit će Vas prilikom slijedeće kupovine, ali i svakom slijedećom koju ćete odraditi.
Sada je napokon prilika da kažete što mislite o nekom proizvodu, da li Vam se sviđa (ili ne), da li je pakiranje ili ambalaža prema Vašim potrebama, te da li je cijena pristupačna Vama uz još pokoje pitanje.

Na ovom mjestu moći ćete uvijek pratiti recenzije proizvoda koji su isprobali ljudi poput Vas, tako da se lakđe odlučujete prilokom svoje redovne kupovine ili ste u nedoumici prilikom prvog izbora.

Ne budite lijeni, jer svaka Vaša aktivnost na ovom portalu, dodatno će se stimulirati kroz otvaranje novih kategorija, što Vam omogućava veliki broj proizvoda koji će Vam biti dostupni svaki dan, tjedan, mjesec. Iste ove povlastice ostvarivat ćete kroz aktivaciju svojih prijatelja, jednostavnim preporukama, a mi ćemo Vas za to nagraditi novom kategorijom.

Osim povlastica širenja broja kategorija, raznih popusta prilikom ponovljenih kupnji, uz svaki prvi proizvod imate mogućnost sudjelovati u nagradnim igrama, jer jedno pitanje je uvijek pitanje iznenađenja, a za to Vas uvijek nagrađuje proizvođač proizvoda koji ste odabrali.

Ovdje nema krivih odgovora (osim jednog nagradnog), zato iskoristite priliku da ocjenite svojim mišljenjem ono što kupujete svakodnevno ili po potrebi.

I na kraju, to nije sve.. kod nas nema povratne naknade za ambalažu, ali mi zahvaljujući Vama odvajamo 0,50 lp od svakog isprobanog proizvoda u humanitarne svrhe što možete pratiti na našem portalu.

Zato krenimo i isPROBAJ MO.

Na vrh