Uvjeti korištenja usluga i sadržaja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na internet portal Q Research j.d.o.o. (u daljnjem tekstu QR). QR omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog Portala koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s QR (u daljnjem tekstu Usluge i Portali).
Korištenjem Usluga i Portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Opis Usluga Portala ProbajMe.hr
Portal ProbajMe.hr je mjesto gdje ćete biti obavješteni o proizvodnima, ponuđenih od strane naših principala, koje besplatno možete preuzeti, isprobati ih, te ga nakon korištenja ocjeniti.

Budući da nam je Vaše mišljenje bitno, ne postoji kriva ocjena, odn. Portal Vas neće penalizirati ako vam se nešto na proizvodu (ili proizvod u cjelini) ne sviđa.
Ocjenjivanje proizvoda na Portalu nije javno, što znači da se ocjene korisnika koji su preuzeli proizvod i ocjenili ga neće objavljivati na istome. Portal zadržava pravo objave ukupne ocjene proizvoda i/ili usluga ukoliko je to prvotno dogovoreno s principalom.
Korisnici koji su dio ciljne skupine i ocjenjuju proizvod u svakom trenutku ostaju anonimni i ni u kojem trenu nije moguće utvrditi njihov identitet..

Prijavom na Portal, odn. upisom osobnih i osnovnih podataka, upisom nekih od svojih navika (za koje Vas budemo pitali), te prijavama na ponuđene kategorije proizvoda, ostvarujete pravo na BESPLATNE proizvode, ponuđene od strane naših principala. Isti će biti objavljeni na Portalu i to na sljedeći način:

  • u obliku objave na Portalu, na kojoj se nalaze podaci o proizvodu
  • notifikacijom na e-mail korisnika putem ProbajMe Newslettera
  • notifikacijom u profilu korisnika na Portalu
  • norifikacijom kroz Smartphone alpikaciju

Ukoliko ne dobijete notifikaciju, niti jednim od gore navedenih načina obavješćivanja, znači da niste u ciljanoj skupini korisnika koju je naš principal izabrao. Ali ne brinite! Portal će za svakog korisnika naći besplatni prizvod za koji ćemo trebati Vaše mišljenje.

Proizvod preuzimate na sljedeći način:
Nakon što se pojavi proizvod iz kategorije koju ste izabrali, na vašem profilu izabirete ponuđeno mjesto preuzimanja proizvoda. Nakon odabira mjesta preuzimanja besplatnog proizvoda, na mail Vam stiže notifikacija s jedinstvenim kodom s kojim možete preuzeti proizvod u bilo kojem prodajnom mjestu našeg partnera, u određenom vremenskom razdoblju. Ukoliko proizvod ne preuzmete u navedenom vremenskom razdoblju, kupon postaje nevažeći.

Preuzimanjem proizvoda, preuzeli ste i obvezu da isti ocjenite, odgovaranjem na par kratkih pitanja, koja će Vam biti postavljena od strane Portala. Odgovaranjem na postavljena pitanja, odn. ocjenivanjem proizvoda koji ste preuzeli, ostvarujete pravo na dodatnu kategoriju.
Neipunjavanjem ankete, gubite pravo na kategoriju u kojoj se proizvod nalazi, ali i na sve sljedeće proizvode koji će se nadalje u toj kategoriji pojavljivati. Ali ne brinite. Nekoliko puta ćemo Vas upozoriti da niste ocjenili proizvod, te da to učinite.
Ako se takvo nešto slučajno i dogodi, povrat kategorije je jedino moguć kupnjom istog proizvoda na prodajnom mjestu gdje je bilo preuzimanje istog, te slanjem računa koji to potvrđuje na email: kategorije@probajme.hr.
Po primitku emaila, ProbajMe.hr tim će ispitati vjerodostojnost istoga, te aktivirati kategoriju u roku od 5-7 radnih dana.

Dodatne pogodnosti
QR je razmišljao da svoje aktivne korisnike dodatno nagradi, te tako vrednuje njihovu vjernost i marljivost. Anketa, koju će korisnik popuniti, a samim time i ocjeniti preuzeti proizvod, uvijek će sadržavati nagradno pitanje. Ispravnim odgovorom na nagradno pitanje ostvarujete mogućnost dobitka poklon paketa proizvođača ocjenjenih proizvoda (ukoliko je isto dogovoreno s proizvođačem ili principalom).

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom na Portal korisnik dobiva sam izabire podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.
Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.
Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Portala.
QR nema pristup korisničkim lozinkama, tajnim pitanjima i odgovorima. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, QR može zatražiti e-mail adresu ili broj telefona korisnika.

Pomoć i podrška

QR korisnicima Portala i Usluga ne pruža telefonsku podršku.
Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajuće e-mail adresa, prema vrsti podrške koja je korisniku potrebna.
Odgovarajuće e-mail adrese objavljene su na dnu internet stranice, pod linkom Podrška.
QR poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.
QR ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi Portal radio pravilno koristimo kolačiće (cookies).
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku.
Korištenjem Portala i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na Portalima i Uslugama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom QR. QR nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Oglasi na Portalima

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na Portalu određuje QR j.d.o.o.

Sadržaj portala

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim korisnicima i posjetiteljima Portala. Sav sadržaj na Portalu objavljen je u dogovoru s principalima i odnosi se isključivo na proizvode i usluge objavljene na Portalu. Ukoliko se pojave skupne ocjene/statistike za pojedinu proizvod, kategoriju ili uslugu,smatrat će se da je Portal iste objavio isključivo u svhu obavještavanja javnosti o istima i nikako drukčije, te da je prije objave istih konzultirao/najavio principalu o objavi sadržaja.

Promjene sadržaja Portala

QR zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na Portalima i Uslugama bez obaveze prethodne najave. QR nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja Portala

QR zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.
QR ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

QR zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na Portalu.

Na vrh